Macarons

 

 

150 g mandelmel
150 g flormelis
55 g æggehvider
lidt gul pastafarve

150 g sukker
50 g vand
55 g æggehvider

 

Sigt mandelmel og flormelis i en skål, og tilsæt 55 g æggehvide og pastafarve.
Rør blandingen godt sammen med en træspatel.

Bring sukker og vand i kog i en lille gryde, og varm det op til 118 grader.
Pisk de resterende 55 g æggehvide stive i en skål,
og hæld den 118 grader varme sukkerlage ned i æggehviderne i en tynd stråle under piskning.
Pisk videre, til marengsen er sej og blank og næsten afkølet.
Vend lidt af marengsen i mandelblandingen, så den bliver smidig,
og vend derefter forsigtigt resten i.
Kom dejen i en sprøjtepose med rund tylle, og sprøjt små cirkler ud på en bageplade med bagepapir.
Bag bundene i 10-12 minutter ved 150 grader varmluft, og lad dem køle helt af.