Islagkage med Toblerone

 

 

IS:

5 past. Æggeblommer 

5 spsk.

5 dl. Fløde

150g. Hakket toblerone - Chokolade

Pisk æggehvider til de er hvide og skummende
tilsæt sukker og pisk massen helt stiv. Vend de
hakkede mandler i og fordel blandingen i et jævnt lag i en
smurt, melet springform ( ca. 24 cm i diameter ). Bag
bunden på næstnederste ribbe i en 175 grader varm ovrn i
ca.35 min Lad bunden blive helt i formen.

 

pisk æggblommer og sukker grundigt sammen. Pist
fløden til en let skum og vend forsigtigt æggemasser her i.
Vend derefter Toblerone- Chokolade i og fordel blandingen
over Nøddebunden. Dæk formen til og sæt den i fryseren i
mindst 4 timer. tag isen ud af fryseren mindst 15 min. før
servering. Fordel Kiwi i skiver oven på Islagkage og pynt
med Chokoladespåner

 

Pynt: 

4-6 kiwier,Chokoladespåner