jordbær Lasagne

 

 

Bund:

36 Golden Oreo cookies
125 ml. usaltet smør-smeltet

For at gøre skorpen jordet hele Oreo cookies

med at fylde i en fødevareprocessor for at lave fine smuler.

I en skål rør ½ kop smeltet smør med Oreo-krummer,

indtil det er jævnt fugtet, og tryk derefter blandingen i bunden af ​​9 x 13 tommer skålen,

sæt i fryseren til fast under fremstilling af ostekage

 

 

Cheesecake Layer:

125 ml. usaltet smør-blødgjort
250 ml.flormelis
227 g. creme ost-blødgjort
4 dl. piskefløde
1 tsk vanille

I en skål fløde sammen 125 ml blødgjort smør, 227g. blødgjort flødeost, 250 ml. flormelis og vanille indtil glat og cremet. pisk 4 dl til ledt skum og bland for at kombinere. hæld blandingen over kølet skorpe. Placer i køleskabet

Jordbær Jello  Layer:


1 pak. jordbær flavored gelatine (som Jello)
125 ml. kogende vand
250 ml. græsk yoghurt
1/2 l piskefløde


 friske jordbær (brug små eller mellemstore jordbær, hvis du bruger meget store jordbær, skær den i halvdelen)
I en stor skålplade tilsættes 1 pak. Jello, kogende vand og omrøres for at opløse helt. Pisk i 250 ml græsk yoghurt indtil kombinere. Tilsæt flødeskum og bland, indtil den kombineres jævnt. Du kan tilføje et par dråber gul madfarve hvis det ønskes.
hæld ca. 1/3 af blandingen over ostekage. Arranger jordbær omkring 2/3 tommer fra hinanden og tryk forsigtigt dem i påfyldningen.Hæld den resterende jordbær jello blanding over jordbær og sæt i køleskabet i 3-4 timer, indtil den er helt indstillet og fast

 

topping:

2-3 dl. piskflød
½ pak. Golden Oreo-krummer
jordbær skåret i halvdelen